De liefde van een vrouw met juwelen is nooit beëindigd. Deze prachtige accessoires zijn van vitaal belang voor elk meisje’s outfit, omdat het de schoonheid van een vrouw kan vergroten. Daarom is het alleen aan te passen dat elke vrouw de nieuwste trends moet weten als het gaat om juweliersontwerp, zodat ze nog altijd zo aantrekkelijk zullen blijken. Laat u niet achterlaten en ken deze heetste en meest gewilde juwelen voor 2018.

Wat je zou moeten hebben op je sieraden doos dit jaar:

Kijk snel op de lijst met stijlvolle sieraden trends voor 2018:

1. Helder op neonjuwelen – Een speelse combinatie van lichte en moderne kleuren, verfraaid door conventionele sieraden. Het idee is om de uitstraling van een bepaald juwelen te overdrijven om zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Krijg funky en begin met elektrische groene armbanden of als je een directe head turner wilt zijn, versier je jezelf met een oversized halsband, geverfd met een combinatie van neongeel en neonroze in een overdreven patroon van tinten. Zorg er maar voor dat deze accessoires overeenkomen met afgezwakt kleding ontwerpen, zodat uw outfit complimenteert met uw sieraden.

2. Big Bangles – Bellen het armbanden of manchetten of hoe je wilt, dit juwelenstuk brengt een flare op elke gewone outfit dit 2018. De dikke armband is, hoe beter. En je kan zelfs dunne armbanden dragen, zolang je veel op je pols hebt. Krijg iedereen de aandacht omdat ze het fascinerende shingling geluid horen als je binnenkomt en je ingang naar de bar of de koffiewinkel maakt.

3. Over de bovenste oorbellen – Groter is beter in elke zin van het woord. Dit geldt ook voor het dragen van oorbel dit jaar als boven de bovenste oorbellen als één van de meest modieuze juwelen van 2018. Draag alles uit metalen druppels, halfedelstenen, kristallen en zelfs pauwenveren en draai je oor loopt in mooie kroonluchters die iedereen zeker zal aanbidden.

4. Oorbellen met grote lippen / Reusachtige oorbellen – Laat je innerlijke Madonna en Cindy Lauper los en herleef het decennium, waarbij grote oorbellen een modehaksel werden. Trek je studs voor de tussentijd uit en kom in de ring van het nieuwe golfgedeelte. Reuze hoepeloorbellen kunnen goed presteren met heldere gekleurde, minimaal ontworpen jurken en het kan ook witte tops, denimspijkers en hakken complimenten.

5. Uitstekende chokers en kettingen – De trend voor gekke nekversieringen zal naar verwachting doorgaan in de gehele looptijd van 2018. Zoals gebruikelijk is groter altijd beter als het gaat om chokers en kettingen. U kunt elk type ontwerpen dragen van kettingen in kettingen gemaakt van goud, metaal en zelfs silicium plastic. Aan de andere kant zijn chokers gemaakt van metalen (sommige met neonkleuren) ook een geweldige vondst. Bovendien zijn er ook geïnfronteerde kettingen met ‘stam’, en ze gaan samen met strandjurken en flippers.

Om alles op te sommen, moet de basisstijl waar u naar kijkt bij het plukken van een juwelen voor 2018 de 3 B’s hebben: Big, Bold, Bright. Zo versamel je vriendinnen vandaag en koop voor de heetste juwelen om je elke outfit te pletteren dit 2018.